نوشته شده در تاریخ دی ۱, ۱۳۹۴
موفقیت محققان ایرانی دربهبود کیفیت روغن های خوراکی با نانو کپسول های حاوی آنتی اکسیدانReviewed by Lohiran on Dec 22Rating:
[لوحیران مرکز طراحی و ساخت و فروش لوح تقدیر و تندیس و تقدیرنامه و بزرگترین بانک و مرجع متن تقدیرنامه و متن لوح تقدیر در ایران شما را به مشاهده محتوای اصلی مطلب این صفحه از لینک مرجع دعوت می نماید.]
تهران – ایرنا -محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در یک پژوهش آزمایشگاهی، موفق به جایگزینی ترکیبات طبیعی استخراج شده از عصاره برگ درخت زیتون به جای افزودنی های آنتی اکسیدان مصنوعی مضر در روغن های خوراکی شدند.
[ad_2]
لینک منبع
[مسئولیت صحت مطالب قرار گرفته در بخش اخبار مطالب علمی و ادبی و فرهنگی و هنری بر عهده مرجع و منبع اصلی تولید کننده محتوا می باشد که لینک آن در زیر مطلب قرار گرفته است .]